Tips i hemmet! Rensa din golvbrunn

05 maj 2023
Om vattnet rinner långsamt när du duschar eller badar eller luktar illa från golvbrunnen kan det bero på att det börjar bli stopp i golvbrunnen. I det här blogginlägget kommer vi att ge dig en steg-för-steg guide för att rensa din golvbrunn på ett effektivt sätt.

Att hålla golvbrunnen i ditt badrum ren och fri från hår, smuts och avlagringar är viktigt för att säkerställa en problemfri funktion och förhindra dålig lukt. Rengöring av golvbrunnen är en uppgift som ofta förbises i vardagsrutinerna, men det är enkelt att genomföra och kan göra en stor skillnad för badrummets hygien och utseende. Vi skickar här med en kort instruktionsfilm som steg för steg visar hur man går till väga för att rensa golvbrunnen. Genom att regelbundet rensa golvbrunnen kan du förebygga stopp och dålig lukt.

 

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring underhåll av din lägenhet kan du läsa mer för vad som gäller hos Mövik på vår hemsida: www.movikfastigheter.se/hyresgäst eller kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Laddar in nästa post