Testa din brandvarnare

19 oktober 2023
En fungerande brandvarnare är ett viktigt hjälpmedel då den larmar snabbt om det börjar brinna och kan bli skillnaden på liv och död.

Hösten börjar smyga sig på och kylan börjar krypa in i våra hem. Detta är en tid då vi trivs extra bra med att tända ljus och skapa en mysig stämning.

Med den ökade användningen av levande ljus och värmande element som öppna spisar och elradiatorer, ökar också risken för brand. Därför är det av yttersta vikt att ha fungerande brandvarnare installerade i hemmet. En brandvarnare är inte bara en simpel apparat som hänger på väggen, den är en livräddare.

Så, ta en extra stund att kontrollera din brandvarnare. Se till att den fungerar korrekt genom att följa de enkla stegen i instruktionsfilmen. Det är ett litet, men viktigt steg för att säkerställa din och din familjs trygghet.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring underhåll av din lägenhet kan du läsa mer för vad som gäller hos Mövik på vår hemsida: www.movikfastigheter.se/hyresgäst eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Laddar in nästa post