Vi renoverar Park Hotell!

01 februari 2023
Vi är glada att kunna meddela att Mövik har tagit sig an renoveringen av ett av Lidköpings anrika hus, Villa Flora, även känd som Park Hotell. Att huset är byggt 1914, gör att detta vackra hus en rik historia och vi är hedrade att vara en del av nästa kapitel.

Vårt team på Mövik är dedikerade till att bevara fastighetens historiska integritet samtidigt som vi moderniserar den för att möta dagens behov. Vi kommer noggrant återställa husets originaldetaljer som den stora trappan, hallens fina eldstad och trägolv samtidigt som vi införlivar alla moderna bekvämligheter du kan förvänta dig i ett hem av denna kaliber.

Villa Flora är inte bara en vacker arkitektur utan också en betydande del av det Lidköpings lokala arv, och vi är väldigt engagerade i att återföra det till sin forna glans. Vi är så förväntansfulla på att samhället ska få se omvandlingen och att de nya husägarna ska göra huset till sitt eget.

Håll utkik efter uppdateringar och bilder på våra framsteg när vi påbörjar detta spännande renoveringsprojekt här på vår blogg!

Undrar du hur ser kommer se ut? Här kan du ana en förändring på husets fantastiska utsida…

Teaser på hur delar av Park Hotell kommer se ut efter Möviks renovering

Teaser på hur delar av Park Hotell kommer se ut efter Möviks renovering.

 

Är du intresserad av att läsa mer om våra projekt? Vi delar nyheter, tips och pågående projekt i vår nyhetsblogg!

Laddar in nästa post