Lär känna Mövik och teamet bakom

27 januari 2023
Vem är det egentligen som svarar i telefonen när du ringer och vilka är det som du möter om du stött på ett fel i ditt hem? Som du säkert märkt har vi fått ett nytt utseende och därför tycker vi att det vore på sin plats att presentera oss som arbetar här.

1999 grundades Mövik AB av Thomas & Anette Fröjd. Idag är vi fem medarbetare som ingår i teamet och vi har snabbt blivit en attraktiv hyresvärd i Skaraborg. Vårt kontor ligger i Lidköping där vi alla utgår ifrån, även om vi har fastigheter och lokaler i både Lidköping och Skara.

Idag får ni lära känna en av tjejerna som sköter den dagliga verksamheten på Mövik.

P1090167 webb

Johanna, Möviks fastighetsförvaltare med trygghet som fokus

 

Johanna är fastighetsförvaltaren som du som hyresgäst allt som oftast har kontakt med, vare sig det är vid in- eller utflytt eller när du som hyresgäst har några frågor. Hon ser till att allt går så smidigt som möjligt och att alla hyresgäster behandlas rättvist.

Johanna är personen som ser till att allt fungerar smidigt bakom kulisserna. Hon svarar på de frågor som kommer in från hyresgästerna, projekterar för de förändringar som sker, ser till att fakturorna skickas ut i tid och mycket mer. Allt enligt Möviks mål och värdegrund.

Johanna har svarat på två frågor för att ni ska få en bättre bild för vem hon är!

Var hittar vi dig när du inte arbetar? För mig är det viktigt att hålla mig aktiv, både vad gäller träning och socialt! Jag är mycket i stallet, på padelbanan eller i trevligt sällskap med vänner och familj.

Vad innebär “Där världens bästa känsla bor” för dig? För mig innebär det ett tryggt, trivsamt och familjärt hem där man vill bo länge.

P1102658 fokus Johanna

Som ni förstår är vi ett gäng med olika arbetsuppgifter men vi alla jobbar mot ett och samma mål – att erbjuda hem där världens bästa känsla bor.

 

Buyline ljusgron

 

Behöver du komma i kontakt med Johanna? Du hittar alla kontaktuppgifter HÄR.

Laddar in nästa post