Lär känna Mövik och teamet bakom

20 september 2023
Då har det blivit dags att presentera ännu en medarbetare hos Mövik. Idag presenterar vi Maria, vår marknadskoordinator, vår kreativa kraft inom marknadsföring och kommunikation. Med en kombination av kunskap och entusiasm har Maria en avgörande roll i att skapa starka relationer med våra kunder och bygga varumärket Mövik. Låt oss ta en närmare titt på Maria och hennes arbete i att förverkliga vår vision och skapa trygga boendemiljöer

1999 grundades Mövik AB av Thomas & Anette Fröjd. Idag är vi fem medarbetare som ingår i teamet och vi har snabbt blivit en attraktiv hyresvärd i Skaraborg. Vårt kontor ligger i Lidköping där vi alla utgår ifrån, även om vi har fastigheter och lokaler i både Lidköping och Skara.

P1089835 webb

Maria har varit en del av Mövik-familjen i drygt ett år. Hennes huvudsakliga ansvar är att ta hand om all kommunikation, internt som externt. Hennes arbetsuppgifter består bland annat av att administrera och utveckla hemsidan, hantera våra sociala medier och ta fram allt synligt material för att säkerställa att våra fastigheter får maximal exponering hos befintliga och potentiella hyresgäster.

Vikten av den digitala relationen

Maria, när är du i kontakt med våra hyresgäster? Som marknadskoordinator är jag i kontakt med hyresgästerna genom Möviks digitala kanaler genom att svara på frågor, hänvisa till rätt person eller ge information om våra fastigheter. Genom våra sociala plattformar har jag möjlighet att besvara frågor och lyssna på feedback.

Vad gör du när du inte hänger på Möviks kontor? Utöver att jag hjälper fler företag med deras marknadsföring hittar man mig med all säkerhet tillsammans med familj och/eller vänner. Familjen för mig är viktig och att spendera tid med dom ger mig energi, oavsett om vi är på hemmaplan eller resande fot.

Vad innebär “Där världens bästa känsla bor” för dig? Det innebär att man hittat sin tryggaste punkt där man känner sig bekväm och hemma på riktigt. Det är inte bara ett tak över huvudet, utan också en plats där man trivs skapar minnen och helt enkelt lever sitt bästa liv.

 

Vi ett gäng med olika arbetsuppgifter men vi alla jobbar mot ett och samma mål – att erbjuda hem där världens bästa känsla bor.

Buyline ljusgron

Har du frågor till Maria? Tveka inte att höra av dig till henne: maria@encantomarketing.se

Laddar in nästa post