Lär känna Mövik och teamet bakom

24 augusti 2023
Att umgås med våra fyrbenta vänner ser vi som en stor fördel. En hund i sin närhet kan vara en ren hälsosamt då det kan minska stress, öka produktiviteten och vem vill inte mötas av en pälskling på jobbet!

1999 grundades Mövik AB av Thomas & Anette Fröjd. Idag är vi fem medarbetare som ingår i teamet och vi har snabbt blivit en attraktiv hyresvärd i Skaraborg. Vårt kontor ligger i Lidköping där vi alla utgår ifrån, även om vi har fastigheter och lokaler i både Lidköping och Skara.

Möviks hund på jobbet, Birk

Birk, vad är dina arbetsuppgifter hos Mövik? Jag ser mig lite som en “Mood Manager”. Jag ser till att alla har det trevligt på kontoret och hälsar alla välkomna med ett eller flera “Voff!” när de kommer på besök. Om en hyresgäst hälsar på så kan jag vara lite blyg i början men att kliar du mig bakom örat blir vi snabbt vänner!

Vad gör du när du inte hänger på Möviks kontor? När jag inte är på Möviks kontor, brukar jag springa runt i skogen tillsammans med min älskade människovän, Johanna. Min människovän brukar också kasta en boll till mig när jag springer, vilket är den bästa leken någonsin! Det ger mig så mycket glädje och energi att springa fritt i skogen och ha kul.

Vad innebär “Där världens bästa känsla bor” för dig? När jag fått gå en promenad, tuggat färdigt på ett ben och får gå och lägga mig i min eller mattes säng. Då trivs jag som bäst.

Vi ett gäng med olika arbetsuppgifter men vi alla jobbar mot ett och samma mål – att erbjuda hem där världens bästa känsla bor.

Buyline ljusgron

Behöver du komma i kontakt med oss? Tveka inte att höra av dig med dina frågor och funderingar! 

 

Voff!

Laddar in nästa post