Lär känna Mövik och teamet bakom

25 april 2023
Att se till att våra hyresgäster har den bästa upplevelsen av sitt hem eller sin lokal är viktigt för oss. Vår fastighetsskötare Lars-Erik ser till att våra fastigheter håller sig i skick!

Att se till att våra hyresgäster har den bästa upplevelsen av sitt hem eller sin lokal är viktigt för oss, oavsett skick på hyresrätten, att det är städat i trapphusen eller att gräset är klippt. Vår fastighetsskötare Lars-Erik, eller Skoglund som många känner honom, är vår sociala och alltid glada klippa när det kommer till inre och yttre skötsel av våra fastigheter. Att vara serviceinriktad och ha god kontakt med våra hyresgäster är två goda egenskaper Skoglund besitter.

 

1999 grundades Mövik AB av Thomas & Anette Fröjd. Idag är vi fem medarbetare som ingår i teamet och vi har snabbt blivit en attraktiv hyresvärd i Skaraborg. Vårt kontor ligger i Lidköping där vi alla utgår ifrån, även om vi har fastigheter och lokaler i både Lidköping och Skara.

Mövik fastighetsskötare med lövblås på Skaragatan 32 i Lidköping

en fastighetsskötare med hjälpsamhet och glädje i fokus

När är du i kontakt med våra hyresgäster? Jag rör mig dagligen i våra fastigheter och ser till att hjälpa till där det behövs. Därför träffar jag våra hyresgäster varje dag.

Var hittar vi dig när du inte arbetar? Då är jag på Trässbergs BK.

Vad innebär “Där världens bästa känsla bor” för dig? Det innebär att alltid vara hjälpsam och bemöta våra hyresgäster med ett glatt humör

Vi ett gäng med olika arbetsuppgifter men vi alla jobbar mot ett och samma mål – att erbjuda hem där världens bästa känsla bor.

Buyline ljusgron

Har du några frågor kring vad som gäller för din fastighet? Ta del av vår matyttiga hyresgästinformation här.

Laddar in nästa post