Lär känna Mövik och teamet bakom

24 juli 2023
Hos Mövik arbetar flera hantverkare som du som hyresgäst kan stöta på. Anton, vår andra snickare, är vårt senaste tillskott. Anton ser lösningar på det mesta och att se till att våra fastigheter är i gott skick är en viktig del för honom. Anton gör allt från snickeri, underhåll av fastigheterna och ta sig an de serviceanmälningar som kommer in.

1999 grundades Mövik AB av Thomas & Anette Fröjd. Idag är vi fem medarbetare som ingår i teamet och vi har snabbt blivit en attraktiv hyresvärd i Skaraborg. Vårt kontor ligger i Lidköping där vi alla utgår ifrån, även om vi har fastigheter och lokaler i både Lidköping och Skara.

Möviks medarbetare Anton som är snickare

När är du i kontakt med våra hyresgäster? Jag är oftast i kontakt med hyresgästerna när det kommer till serviceanmälningar, exempelvis om någonting gått sönder eller inte fungerar i en hyresrätt. Jag stöter även på våra hyresgäster när vi är ute vid fastigheterna och bygger.

Var hittar vi dig när du inte arbetar? Då är jag hemma med familjen eller på fotbollsplanen.

Vad innebär “Där världens bästa känsla bor” för dig? Det innebär att alltid vara bemötande gentemot hyresgästen och sätta kvalitet i allt vi gör.

 

Vi ett gäng med olika arbetsuppgifter men vi alla jobbar mot ett och samma mål – att erbjuda hem där världens bästa känsla bor.

Buyline ljusgron

Har du ett problem i ditt hem som vi behöver fixa? Tveka inte på att skicka in en serviceanmälan till oss.

Laddar in nästa post