Spökligt roligt Halloweenpyssel

17 oktober 2023
Hösten är officiellt här och halloween närmar sig. Vad passar då bättre än att göra det ännu mysigare och roligare hemma! Oavsett om du firar Halloween med barnen eller planerar en vuxen Halloweenfest, har vi samlat några kreativa halloweenpyssel där du använder saker som du redan har hemma. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd och spöklik stämning!🎃👻

DIY Spöklyktor: Ta gamla glasburkar, måla dem vita och använd sedan svart färg eller klistermärken för att skapa spökansikten. Sätt ett värmeljus inuti för en spöklik belysning.

Spindelnät av garn: Dra garn från hörn till hörn i ett rum och fäst små plastspindlar i det. Det blir garanterat en skrämmande dekoration!

Pappersspöken: Klipp ut spöken av vitt papper och häng dem från taket. Använd trasiga lakan eller gamla gardiner om du har dem.

pexels juan vargas 5432188

Mumieglasburkar: Måla gamla glasburkar med vit färg och linda sedan dem i remsor av toalettpapper. Lägg i värmeljus och du har en mumie!

Halloween-girlang: Gör egna girlanger genom att klippa ut spöken, pumpor eller fladdermöss av färgat papper och häng dem på väggarna. Fyll ut med torkade höstlöv i fina färger!

Halloweenmasker: Låt barnen eller gästerna dekorera enkla vita masker med färg, glitter och paljetter för att skapa deras egen kostym.

pexels daisy anderson 5590084

Kommer ni att följa något av våra idéer? Berätta för oss i kommentarerna nedan vad ni ser mest fram emot att göra inför Halloween eller dela med dig av ditt bästa Halloweenpyssel! 🎃

Glöm inte att följa vår Facebook-sida för att hålla er uppdaterade med fler roliga aktiviteter och nyheter från Mövik Fastigheter👍👻

För er som letar efter det perfekta hemmet att dekorera inför Halloween eller någon annan tid på året, spana in våra lediga lägenheter.

Laddar in nästa post