Årets branschvinnare 2023

30 augusti 2023
Vi är otroligt stolta och glada att kunna dela en fantastisk nyhet med er. Mövik Fastigheter har utsetts till "Branschvinnare 2023"! Här dyker vi ner i vad detta erkännande innebär och hur det speglar vår fortsatta strävan att skapa platser "där världens bästa känsla bor". Läs vidare för att ta del av vår glädje och våra tankar kring detta prestigefyllda pris.

Det är med stor glädje och tacksamhet vi meddelar att Mövik Fastigheter har tilldelats utmärkelsen ”Branschvinnare 2023” av Branschvinnare i Sverige AB! Utmärkelsen baseras på föregående års bokslut och betyder att vi har överträffat vår egen branschs utveckling både när det gäller omsättning och resultat.

Att bli erkänd som en branschvinnare är inte bara en bekräftelse på vårt hårda arbete och dedikation, utan det är också en påminnelse om vårt åtagande att skapa platser ”där världens bästa känsla bor”.

Att endast 11,7% av aktiebolagen i Sverige har belönats med denna utmärkelse 2023 gör oss extra stolta. Vi känner att vi förstår värdet av komfort, kvalitet och den speciella känslan av hemtrevnad. Därför strävar vi ständigt efter att erbjuda det bästa inom fastighetsbranschen.

Ett stort tack till hela vårt team, våra leverantörer och våra hyresgäster, för att ni delar och värdesätter vår vision. Tillsammans skapar vi framtidens fastigheter. Här är till många fler framgångsrika år tillsammans!

 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar för att nå vår vision? Läs mer om oss här!

Vill du läsa mer om vad Branschvinnare i Sverige gör? Klicka här.

Branschvinnare 2023 (1)

Laddar in nästa post