Lediga tjänster

Utvecklas med oss!

Mövik fastigheter är ett familjeägt företag. Vi arbetar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där stämningen är lättsam och positiv.

Vi värnar om våra medarbetare. För oss är det viktigt att alla känner sig uppskattade och mår bra på sin arbetsplats. Varje anställd har en viktig funktion och tillsammans hjälps vi åt att driva bolagets utveckling framåt.

Mångsidig erfaren byggnadsarbetare till sökes till Mövik fastigheter.

 Vi söker en mångsidig snickare till Mövik fastigheter. Vi tror att du har erfarenhet från ett varierat byggjobb sedan tidigare, gärna från någon mindre byggfirma eller som egenföretagare som nu ser sig om efter en anställning som ett alternativ.

Du bör vara van vid allt från takrenoveringar, fönsterbyte, fasadreparationer, har du dessutom erfarenhet och kunskap vad gäller våtutrymmesreparationer eller renoveringar och kakelarbeten så är det ett extra plus. Vid mer omfattande renoveringar kommer vi anlita extern byggare.

Tjänsten innehåller även en hel del traditionell fastighetsförvaltning och underhåll med allt vad det innebär, alltifrån gräsklippning, snöröjning, sandning och städning.

Vi kan erbjuda ett fritt och självständigt arbete med ett stort delegerat ansvar. Du behöver vara noggrann och disciplinerad som person samt ha ett gott humör samt vara serviceinriktad av din natur då du kommer vara ett av ansiktena ut mot våra hyresgäster.

 

Tycker du att detta låter intressant? Maila ditt CV till Johanna Fröjd, johanna@movikfastigheter.se eller ring 0510 425832