Lär känna Mövik och teamet bakom

23 mars 2023
Ett team är inte komplett utan sitt proffs som sköter ekonomin. Anette, Möviks ekonomiansvarig, har en gedigen erfarenhet inom ekonomi och redovisning och sköter allt som har med plus och minus att göra.

1999 grundades Mövik AB av Thomas & Anette Fröjd. Idag är vi fem medarbetare som ingår i teamet och vi har snabbt blivit en attraktiv hyresvärd i Skaraborg. Vårt kontor ligger i Lidköping där vi alla utgår ifrån, även om vi har fastigheter och lokaler i både Lidköping och Skara.

P1102658 fokus Anette

Långsiktig stabilitet och trygghet

Anette, när är du i kontakt med våra hyresgäster? Jag har inte så mycket kontakt med våra hyresgäster utan arbetar mest bakom kulisserna, back office.

Och om du inte sitter inne i alla siffror, var hittar vi dig då? Då umgås jag gärna med min familj och hänger i padelbanan!

Vad innebär “Där världens bästa känsla bor” för dig? För mig innebär det att skapa boenden där man ska känna sig trygg och trivas en längre tid.

3 manniskor fikar utomhus

 

Vi ett gäng med olika arbetsuppgifter men vi alla jobbar mot ett och samma mål – att erbjuda hem där världens bästa känsla bor.

Buyline ljusgron

 

Behöver du komma i kontakt med Anette? Hör av dig via mail eller telefon, 0510 – 42 58 32.

Laddar in nästa post