Släck ljuset för planeten - Earth hour 2023

22 mars 2023
Delta i Earth Hour med oss! Vi på Mövik uppmanar våra hyresgäster att släcka lamporna under en timme för att öka medvetenheten om klimatförändringar och energibesparing. Läs om vår miljöpåverkan och varför det är viktigt att rädda planeten.

Den 25 mars kommer människor över hela världen att delta i Earth Hour genom att släcka lamporna i en timme för att öka medvetenheten om klimatförändringar och energibesparing. Som fastighetsbolag bryr vi oss mycket om vår planet och därför uppmanar vi alla våra hyresgäster att delta i Earth Hour tillsammans med oss.

Under Earth Hour kommer vi att släcka belysningen på våra fastigheter för att visa vårt stöd för energibesparing och klimatfrågor. Vi vill uppmuntra våra hyresgäster att stänga av onödig belysning och annan elektronik i sina hem under en timme.

Som fastighetsbolag arbetar vi kontinuerligt med att minska vår miljöpåverkan. Earth Hour är en chans för oss alla att göra en liten men viktig insats för att rädda planeten.

Vi ser fram emot att se hur våra hyresgäster deltar i Earth Hour tillsammans med oss och vi uppmanar er att dela era Earth Hour-upplevelser. Låt oss göra vår planet till en bättre plats tillsammans!

Brukar du delta i Earth Hour?

 

Mövik uppmanar sina hyresgäster att släcka lamporna under earth hour

Laddar in nästa post